1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Dataadministration
  4. Forklaring til avancerede importmuligheder

Forklaring til avancerede importmuligheder

Uddybning af avancerede funktioner ved importering af modtagere:

Opdater datafelter

Hvis denne markeres, vil den importerede fil, hvis modtageren i forvejen eksisterer, overskrive eksisterende datafelter i systemet. Så vær opmærksom på, hvor du har nyeste data lagret, hvis du skal opdatere din modtagerliste.

Ignorer tomme dataværdier

Hvis denne markeres, vil alle tomme dataværdier blive ignoreret. Derfor vil modtagernes data ikke blive opdateret hvis et felt i importfilen er tomt.

Det kan især være relevant hvis der er risiko for dubletter i importfilen og der er data på nogle datafelter og andre er tomme. Hvis der fx. optræder to ens mailadresser, og den øverst har datafeltet “Fornavn” udfyldt, og den nederste har et tomt felt i “Fornavn”, så vil systemet overskrive det øverste fornavn med et tomt felt, hvis man ikke har ‘Ignoreret tomme dataværdier’.

opdater modtagerdatafelter  1

Framelding af modtagere ved import

Kontakt venligst support@ubivox.com hvis du ønsker at framelde modtagere ved importen, da denne funktion kræver at man er helt sikker på det udfald man gerne vil have.

Udførlig guide til import

Updated on 1. december 2015