1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Forsendelse
  4. Hvorfor vises mit nyhedsbrev ikke korrekt?

Hvorfor vises mit nyhedsbrev ikke korrekt?

Vores standardskabeloner er testet i de mest brugte e-mail-programmer, herunder Outlook, Mail.app, Thunderbird, Hotmail, GMail med flere. Formålet med testen var at få skabelonerne til at se så korrekte ud som muligt i de forskellige e-mail-programmer.

I visse tilfælde har vi været nødt til at acceptere en visning af nyhedsbrevet, som ikke er helt perfekt, fordi det ikke har været muligt at ramme en perfekt visning uden at det er gået ud over visningen i andre e-mail-programmer. Det gælder særligt, hvis du udnytter de mange indstillingsmuligheder for margin, rammer og baggrundsfarve, som findes på de enkelte indholdsblokke og kolonner.

Lotus Notes er et af de e-mail-programmer, som giver flest problemer designmæssigt, læs mere nedenfor.

Bruger du Lotus Notes
Ældre versioner af Lotus Notes understøtter sjældent de samme muligheder, som f.eks. Microsoft Outlook eller Mozilla Thunderbird gør. Konkret er understøttelsen af HTML og CSS meget begrænset, og i visse tilfælde kan billeder heller ikke indlæses korrekt.

Det gør sig gældende uanset om du selv designer dit nyhedsbrev, eller du benytter vores skabeloner. Lotus Notes bruges normalt i firmaøjemed, og opgraderinger sker derfor ikke ofte, hvilket betyder, at nogen firmaer sidder med Lotus Notes-versioner fra 2003 eller tidligere. Der er derfor ingen konkret løsning på problemet.

I visse tilfælde kan vi lave en specialdesignet skabelon, som har indhold, som vises specifikt til Lotus Notes-brugere, men det kræver, at Lotus Notes-brugeren gør dig opmærksom på, at han gerne vil have den særlige version af nyhedsbrevet. Kontakt support for at høre mere om denne mulighed.

Har du et helt specifikt udseende du gerne vil sende til et helt specifikt e-mail-program, kan det være nødvendigt at vælge en specialdesignet skabelon. Kontakt support@ubivox.com for at høre mere herom.

Updated on 2. november 2015