Opdater din opt-in-e-mail

I Ubivox er det nemt at opdatere dine tekstfelter i din opt-in-e-mail. Det er også samme sted at du kan ændre knapteksten i den bekræftelsese-mail, modtageren får tilsendt. Du kan også indsætte egne URL’er til dine bekræftelsessider.

Læs mere om opt-in-e-mail

1) Gå ind under menupunktet ‘Kontakter’ → ‘Lister’

opt-in1

2) Herefter tryk på listens titel.

opt-in2

3) Gå ind i ‘Listemenu’ øverst i højre hjørne, under ‘Opt-in/out e-mails’.

opt-in3

4) Indtast nu din nye tekst i tekstfelterne og husk at klikke ‘Gem’, nederst i højre hjørne.

opt-in4

5) Under ‘Avanceret’ har du mulighed for at indsætte dine egne URL’er til listen. Modtageren bliver viderestillet til dem, når modtageren klikker på linket fra sin optin-mail, eller klikker på frameldingslinket fra et nyhedsbrev.

opt-in5

Brevfletning i optin-email

Ønsker du at brevflette modtagerdata i din optin-email, skal du starte med at finde og erstatte henholdsvis email og link i teksten.

Find %(email)s, og erstat det med: {{subscription.email}}
Find %(link)s, og erstat det med: {{optin.link}}

Du kan nu bruge vores normale brevfletningstags, som du finder her.

Updated on 2. april 2019