Send nyhedsbrev til nye modtagere på liste

Skrevet af Jeff Rasmussen. Sidst opdateret: fre., okt. 11, 2013

Denne guide viser hvorledes du, efter at havde kopieret dit nyhedsbrev se guide kan sende det til nye modtagere på din liste via segmentering af nyhedsbrevsdata.

1) Kopier nyhedsbrev --> Send

2) Vælg Segmentering

3) Start med at udforme segmenteringsregler.

4) Klik på Søgeregler.

5) Dernæst "drag and drop" Nyhedsbrevsdata ud på dashboard.

6) Rediger dit Nyhedsbrevsdata --> Har ikke modtaget --> Liste Nyhedsbrev

7) Så er det udført.

8) Dernæst kan du se hvem der matcher dine regler --> Vis Resultat

9) Klik Benyt disse regler i forsendelse

Har du stadig spørgsmål til forløb funktionen i Ubivox, så skriv til support@ubivox.com.

Hvad nu?

Læs flere artikler om disse emner: Nyhedsbrev, Liste, Modtagere

Nøgleord

Se andre artikler med disse nøgleord:

Sprog

Se denne artikel på:

Om forfatteren

Jeff Rasmussen
Communications Officer

Hovedsageligt fokuseret på strategisk, ekstern kommunikation. Holder styr på Ubivox' LinkedIn-profil og marketingskampagner.