Litmus - Spamtest og visuel test i e-mail klienter

Denne guide eksemplificerer hvordan du opsætter en spamtest, samt hvordan du tester dit nyhedsbrevs udseende i e-mail klienter. Guiden forklarer samtidig hvad de forskellige funktioner du møder undervejs betyder.

Enhanced Online Identity konfiguration

Denne guide uddyber hvordan afslutter opsætningen af Enhanced Online Identity pakken.

Verified sender

Denne guide uddyber hvad det vil sige at være en Verified sender, samt processen for hvordan I bliver det.

Litmus - Header, preview og dets betydning for åbningsraten

Denne artikel uddyber hvad Litmus er, og hvordan du kan bruge det til din fordel.