Introduktion til integration i Ubivox

Denne guide uddyber API og hvordan du kan integrere dine andre systemer med Ubivox.

Integrer Ubivox med Sleeknote

Denne guide forklarer og eksemplificerer hvordan du integrerer Ubivox med Sleeknote, således dine tilmeldinger automatisk ryger ind på din liste i Ubivox.

Find din API information

Denne guide uddyber og viser dig hvordan du finder din API information.

API til integration - eksempel i PHP

Denne guide viser dig hvordan du kan bruge API til at få din (web)applikation til at tale med vores system. Eksemplet er i PHP.