Sådan tilføjer du et nyt betalingskort

Denne guide viser dig hvordan du tilknytter et nyt betalingskort til din konto.

Hvordan aktiverer jeg en konto

Denne guide viser dig hvordan du aktiverer din test konto.

Ask Toolbar fjerner bunden af Ubivox-systemet

Denne guide viser dig hvordan du fjerner Ask Toolbar og dermed får fri adgang til systemets bund igen.

Ny system bruger

Denne guide viser dig til hvordan du opretter en ny systembruger til din konto. Guiden uddyber samtidig hvilken betydning sprog valget har for systembrugeren. Notifikations e-mails vil nemlig blive sendt i det pågælended sprog.

Betaling i Ubivox

Denne guide viser hvordan du betaler i Ubivox og hvordan du tilføjer et kreditkort.

Tilføj notifikationer til din konto

Denne guide viser dig hvordan du kan tilføje notifkationer og på den måde holde dig opdateret omkring hvad der sker på din konto.

Log ind med din Google-konto

For at øge sikkerheden samt brugervenligheden i Ubivox, er det muligt for dig at logge ind på din Ubivox-konto ved hjælp af din Google-konto. Denne guide guider dig igennem processen.

Enhanced Online Identity konfiguration

Denne guide uddyber hvordan afslutter opsætningen af Enhanced Online Identity pakken.

Overdragelse af din konto

Har du solgt dit firma, eller har du af anden grund brug for at overdrage din Ubivox konto, så kan dette gøres ganske enkelt. Denne guide viser dig hvordan du skal gøre det inde i systemet. Den fortæller dig samtidig om forhold du skal være opmærksom på i henhold til Forbrugerombudsmandens retningslinier.

Guide til SPF-/Sender ID-opsætning

SPF og Sender ID benyttes af flere store udbydere til validering af afsenderen af en e-mail. Er Ubivox ikke opsat som godkendt afsender på dine vegne, så kan det betyde at visse udbydere vil afvise dine e-mails. Det er derfor vigtigt at opsætte SPF og Sender ID i Ubivox. Denne guide guider dig igennem processen og viser hvordan du skal gøre det i praksis.

Ændring af afsender

Denne guide viser dig hvordan du ændrer din afsender adresse for dit nyhedsbrev. Samtidig giver den dig gode råd som er værd at overveje når, og hvis, du ændrer dine afsender adresse

Verified sender

Denne guide uddyber hvad det vil sige at være en Verified sender, samt processen for hvordan I bliver det.

Sådan ændrer du din adgangskode

Denne guide forklarer hvordan du ændrer adgangskoden på din Ubivox-bruger.

Sådan får du en ny adgangskode til din konto

Denne guide viser dig hvordan du kan få en ny adgangskode til din konto.

Hvordan opsiger jeg min konto?

Denne guide viser dig hvilken procedure du skal følge hvis du ønsker at opsige din konto.

Betaling med bankoverførsel eller EAN-fakturering

Denne guide fortæller dig hvordan du kan betale via bankoverførsel eller en EAN fakturering.

Installer Ubivox i Joomla

Læs denne vejledning, for installation af Ubivox plugin i Joomla.