Din prøveudsendelse er sendt

Denne guide uddyber hvad der sker, når du sender en prøveudsendelse fra editoren.

Tilføj ny modtager i Ubivox

Denne guide viser hvordan du manuelt indtaster modtagere.

Sådan finder du en modtager

Denne guide uddyber hvordan du bruger søge funktionerne i Ubivox.

Indsæt dit eget frameldingslink

Denne guide viser dig hvordan du laver og indsætter dit eget frameldingslink i et nyhedsbrev.

Del dit nyhedsbrev - Facebook, Twitter, send-til-en-ven

Denne guide viser dig hvordan du opsætter dele funktionen i dine nyhedsbreve, således at modtagere kan dele dit nyhedsbrev med andre.

Tilføj en prøvemodtager

Denne guide viser dig hvordan du opretter prøvemodtagere til dit nyhedsbrev. Med prøvemodtagere kan du sende kladen af et nyhedsbrev, og dine prøvemodtagere kan således tjekke om alt er som det skal være.

Ubivox Forløb, Autoresponder eller Dripcampaigns

Denne guide introducerer dig til opsætningen af Forløb, Autorespons og Dripcampaigns i Ubivox. Guiden gennemgår et praktisk eksempel for opsætningen af Forløb m.m. og kan således hjælpe dig igennem opsætningen.

Hvorfor skal jeg forklare hvordan en modtager er blevet tilmeldt?

Denne guide uddyber hvorfor du i visse tilfælde skal forklare hvordan en modtager er blevet tilmeldt dit nyhedsbrev.

Excel-tricks til at strukturere data før import til Ubivox

Denne guide viser dig hvordan du kan strukturere modtagere, og de informationer du har om dem i Excel inden du importere til Ubivox.

Find din mest populære tilmeldingsformular

Denne guide viser dig hvordan du kan måle statistik for hvor mange tilmeldinger du får via en tilmelingsformular i en kampagne og lignende. Statistikken kan du bruge til at måle succes og den giver dig en ide om der er ting skal gøres anderledes.

Link til seneste arkiverede nyhedsbrev

Denne guide viser dig hvordan du kan linke til dit senest arkiverede nyhedsbrev i fremtidige nyhedsbreve eller lignende.

Ubivox som ekstern database

Denne guide uddyber og eksemplificerer hvordan du kan bruge Ubivox som en ekstern database for dine modtagere, hvis du i forvejen har et program der håndterer til- og frameldinger.

Litmus - Spamtest og visuel test i e-mail klienter

Denne guide eksemplificerer hvordan du opsætter en spamtest, samt hvordan du tester dit nyhedsbrevs udseende i e-mail klienter. Guiden forklarer samtidig hvad de forskellige funktioner du møder undervejs betyder.

Hvorfor får modtageren nyhedsbrevet flere gange?

Modtager en modtager nyhedsbrevet mere end én gang skyldes det at modtageren er tilmeldt via 2 eller flere e-mail adresser. Denne guider uddyber hvordan du løser problemet.

Kan jeg slette en modtager i Ubivox?

En importeret modtager kan ikke slettes fra en liste, men kan derimod frameldes. Denne guider guider dig igennem processen.

Aktiver suspenderede abonnementer og se Bounce-beskeder

Guiden viser dig hvordan du kan genaktivere en modtager samt læse bounce-beskeder.

Tilmeldingsformular på website

Denne guide guider dig igennem opsætningen af en tilmeldingsformular på dit website. Ved hjælp af denne funktion kommer nye modtagere automatisk ind i din(e) liste(r) i Ubivox.

Modtagerkontrolpanel i Ubivox

Med Ubivox modtagerkontrol panel, har du mulighed for at tilføje et link i nyhedsbrevet, som modtageren kan klikke på for at opdatere sine data. Denne guide guider dig igennem processen og uddyber hvad du kan bruge yderligere information om dine modtagere til.

Afmeld en modtager fra en liste

Denne guide viser hvordan du fjerner en modtager fra en liste.

Opdater modtagerprofil

Guiden her viser hvordan du kan opdatere en modtagerprofil og redigere i deres e-mail.

Hvad betyder 'Afventer brugergodkendelse'?

Når en modtager tilmelder sig en liste, sender Ubivox en såkaldt opt-in-mail. Indtil modtageren har godkendt tilmeldingen til nyhedsbrevet vil modtageren stå som 'afventer brugergodkendelse'.