Kom godt i gang med Ubivox

Velkommen til Ubivox. Efter oprettelse er din konto klar til brug, men der er lige nogle indledende skridt du skal tage før du kan udsende dit første nyhedsbrev. Vi har, i følgende, skrevet de vigtigste punkter du skal følge for at komme bedst i gang med vores system.

Branchestatistik

Lær hvordan du kan aktivere din branchestatistik i Ubivox og sammenlign dig med andre i branchen.

Forklaring af import-statistik

Denne guide forklarer de tal du kan se i import statistikken.

Hvad er en klage?

Når en modtager, som benytter Hotmail, Yahoo!Mail eller TDCs webmail, markerer dit nyhedsbrev som Junk, modtager Ubivox besked om det, og framelder modtageren. I samme omgang registreres en klage i statistikken. Denne guide uddyber klager og hvordan de behandles i Ubivox.

Google Analytics integration

Denne guide viser dig hvordan du opsætter Google Analytics med Ubivox.

Timestatistik - bliv klogere på dine læseres vaner

Denne guide uddyber hvordan du kan blive klogere på dine læsers vaner ved hjælp af time statistikken.

Salgssporing i Ubivox

Denne guide viser dig hvordan du kan spore salg som dit nyhedsbrev genererer.

Sådan læser du statistikken for et nyhedsbrev

Ubivox opsamler detaljeret statistik for dit nyhedsbrev, så du efterfølgende kan analysere på resultatet af det konkrete nyhedsbrev og lære hvilken type indhold dine modtagere finder interessant. Denne guide uddyber de forskellige statistik funktioner.

Sådan registreres visninger og klik i Ubivox

Denne guide uddyber og forklarer grundlaget for hvordan visninger og klik registreres statistisk for dine nyhedsbreve.

Information om bounces

Denne guide uddyber hvad et bounce er og hvad det betyder for dig når du sender dine nyhedsbreve.