Prøvemodtagere og systembrugere - forskellene

Denne guide forklarer dig forskellen imellem en prøvemodtager og en systembruger

Tilføj en prøvemodtager

Denne guide viser dig hvordan du opretter prøvemodtagere til dit nyhedsbrev. Med prøvemodtagere kan du sende kladen af et nyhedsbrev, og dine prøvemodtagere kan således tjekke om alt er som det skal være.

Ask Toolbar fjerner bunden af Ubivox-systemet

Denne guide viser dig hvordan du fjerner Ask Toolbar og dermed får fri adgang til systemets bund igen.

Ny system bruger

Denne guide viser dig til hvordan du opretter en ny systembruger til din konto. Guiden uddyber samtidig hvilken betydning sprog valget har for systembrugeren. Notifikations e-mails vil nemlig blive sendt i det pågælended sprog.

Tilføj notifikationer til din konto

Denne guide viser dig hvordan du kan tilføje notifkationer og på den måde holde dig opdateret omkring hvad der sker på din konto.

Log ind med din Google-konto

For at øge sikkerheden samt brugervenligheden i Ubivox, er det muligt for dig at logge ind på din Ubivox-konto ved hjælp af din Google-konto. Denne guide guider dig igennem processen.

Sådan får du en ny adgangskode til din konto

Denne guide viser dig hvordan du kan få en ny adgangskode til din konto.