Få faktura på alternativ adresse

Skrevet af Mia Meldgaard. Sidst opdateret: fre., okt. 11, 2013

Betaling
        Konto
        Bruger

Med Ubivox kan du sagtens få sendt din faktura til en alternativ adresse og alternativ e-mail fx direkte til dit bogholderi. Se her hvordan du skriver, samt opdaterer adresse eller e-mail ind i systemet.

1. Gå ind under 'Konto' --> Kontaktinformationer

1. Under Kontaktinformationer kan du ændre/tilføje din e-mail til regnskabskontakt.

1. Det er også muligt at få tilsendt faktura til alternativ adresse tilføj og husk og sig Gem til sidst.

Hvad nu?

Læs flere artikler om disse emner: Fakturering

Nøgleord

Se andre artikler med disse nøgleord:

Sprog

Se denne artikel på:

Om forfatteren

Mia Meldgaard
Customer Care Manager

Alsidig supportagent, rutineret indenfor strategi for sociale medier samt social sharing. Håndterer direkte kontakt med brugere og kommunikationsstrategier.

Yderligere spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Start livechat
Skriv e-mail