Arkiver et nyhedsbrev

Skrevet af Mia Meldgaard. Sidst opdateret: ons., maj 21, 2014

Arkivering af et nyhedsbrev er en funktion du skal slå til, for at aktivere muligheden for fx at dele dit nyhedsbrev på sociale medier eller i arkivet. Du kan arkivere både før og efter en udsendelse. Guiden her viser de to måder.

For at arkivere det med det samme, før det er udsendt er det meget enkelt at gøre det i Rediger indstillinger under Nyhedsbrevsoverblik.

Herefter klik checkboks af for Synlig i arkivet, og Gem indstillinger.

Der vil dernæst fremkomme en arkiv-URL, som du kan kopiere og bruge.

For at arkivere et nyhedsbrev der er sendt skal du klikke på emnelinjen under afsendte nyhedsbreve.

Dernæst vælger du link eller under Nyhedsbrevsmenu vælger du Rediger indstillinger.

Klik checkboks af for Synlig i arkivet, og Gem indstillinger.

I Nyhedsbrevsoverblik kan du nu se Arkiv-URL og og Deling-URL.

Arkiv- URL bruger du, hvis du vil linke til dit nyhedsbrev på dit website. Denne URL kan også bruges på sociale medier. Arkiv-linket er det mest sikre at bruge, hvis man gerne vil dele nyhedsbrevene enkeltvis, evt. på sociale medier eller des lige. De er arkiveret så man ikke kan afmelde en bruger man har fået det tilsendt af fx.

Deling-URL er den du bruger, hvis du vil dele nyhedsbrevet på fx Facebook. Hvis så en ny bruger vil tilmelde sig nyhedsbrevet og bruger det link der er indsat, vil det blive registreret på jeres liste at vedkomne er tilmeldt via Deling-URL.


Hvad nu?

Læs flere artikler om disse emner: Arkiv, Nyhedsbrev, Indstillinger

Nøgleord

Se andre artikler med disse nøgleord:


Sprog

Se denne artikel på:


Om forfatteren

Mia Meldgaard
Customer Care Manager

Alsidig supportagent, rutineret indenfor strategi for sociale medier samt social sharing. Håndterer direkte kontakt med brugere og kommunikationsstrategier.


Yderligere spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Start livechat
Skriv e-mail