Din prøveudsendelse er sendt

Denne guide uddyber hvad der sker, når du sender en prøveudsendelse fra editoren.

Videoer

Vi har lavet en række videoer der demonstrerer nogle af de oftest benyttede funktioner i Ubivox. Se dem her.

Ændre preheader i editoren

Guiden viser dig hvordan du ændrer din preheader.

Indsæt video i nyhedsbrev

I denne guide kan du lære hvordan man opsætter video i sit nyhedsbrev.

Kom godt i gang med Ubivox

Velkommen til Ubivox. Efter oprettelse er din konto klar til brug, men der er lige nogle indledende skridt du skal tage før du kan udsende dit første nyhedsbrev. Vi har, i følgende, skrevet de vigtigste punkter du skal følge for at komme bedst i gang med vores system.

Litmus - Spamtest og visuel test i e-mail klienter

Denne guide eksemplificerer hvordan du opsætter en spamtest, samt hvordan du tester dit nyhedsbrevs udseende i e-mail klienter. Guiden forklarer samtidig hvad de forskellige funktioner du møder undervejs betyder.

Opsæt din egen indholdsskabelon

Guiden viser dig hvordan du kan oprette din egen indholdsskabelon, gemme og genbruge designet i skabelonen.

Brevfletning i Ubivox

I denne guide kan du lære at opsætte simpel brevfletning i dine nyhedsbreve.

Lås bredden på en kolonne med transparente GIF'er

Denne guide viser dig hvordan du kan låse bredden i en kolonne med transperante GIF'er.

Avanceret billedredigering

Rediger dine billeder direkte i Ubivox. I denne guide viser vi dig kort hvordan du bruger vores billed editor til redigere med.

Editoren i Ubivox

Denne guide giver en dybdegående indsigt i hvilke funktioner, der er i Ubivox' editor. Guiden uddyber alle funktionerne og viser hvordan de bruges.

Brevfletning i en URL eller en billedesti

Du kan godt brevflette i en URL eller en billedesti i Ubivox. Af tekniske årsager kan der dog ikke køres statisktik på disse. Denne guider uddyber og viser hvordan du gør det i praksis.