Avanceret importproces med csv og xls filer

Læs hvordan du håndterer en csv-fil eller xls-fil inden den importeres til Ubivox, hvis den fx er eksporteret fra en webshop.

Excel-tricks til at strukturere data før import til Ubivox

Denne guide viser dig hvordan du kan strukturere modtagere, og de informationer du har om dem i Excel inden du importere til Ubivox.

Kom godt i gang med Ubivox

Velkommen til Ubivox. Efter oprettelse er din konto klar til brug, men der er lige nogle indledende skridt du skal tage før du kan udsende dit første nyhedsbrev. Vi har, i følgende, skrevet de vigtigste punkter du skal følge for at komme bedst i gang med vores system.

Forklaring til avancerede importmuligheder

Denne guide uddyber de avancerede funktioner der er ved import af modtagere.

Ubivox som ekstern database

Denne guide uddyber og eksemplificerer hvordan du kan bruge Ubivox som en ekstern database for dine modtagere, hvis du i forvejen har et program der håndterer til- og frameldinger.

Forklaring af import-statistik

Denne guide forklarer de tal du kan se i import statistikken.

Konverter .ABBU-fil til .CSV-fil

Eksporter dine kontakter på din mac til Ubivox ved at konvertere .ABBU-filen til en .CSV-fil. Denne guide guider dig igennem processen ved hjælp af et praktisk eksempel.

Import af e-mailadresser

I Ubivox kan modtagere importeres fra Excelark eller CSV-filer. I denne guide gennemgår vi import fra et Excelark. Guiden guider dig igennem import processen ved hjælp af et praktisk eksempel.

Valgmuligheder ved import

Denne guide uddyber valgmulighederne der er ved import.