Konverter .ABBU-fil til .CSV-fil

Skrevet af Jeff Rasmussen. Sidst opdateret: fre., okt. 11, 2013

På din Mac kan du bruge 'Address Book Applikationen' til nemt at overføre dine e-mails til Ubivox (På nyere Mac's hedder programmet 'Contacts'). Det gøres ved at konvertere .ABBU-filen til en .CSV-fil.

Vi viser nu hvordan det gøres:

1) Åben 'Numbers' applikationen og hent et blankt regneark.

2) Gå til 'Address Book' hold 'Shift' tasten nede på dit tastatur, markér alle e-mails og træk det ind til øverste venstre hjørne af det blanke regnearksdokument.

3) Åben menuen 'File' og vælg 'Export'.

4) Vælg at det skal være .CSV format, samt sæt 'text encoding' til 'Unicode (UTF-8)' og klik på 'Next'.

5) Navngiv .CSV_ filen, og vælg hvor den skal gemmes og klik 'Export'.

Så har du en fil der er parat til at importeres til Ubivox.

Hvad nu?

Læs flere artikler om disse emner: Import, Eksport

Nøgleord

Se andre artikler med disse nøgleord:

Sprog

Se denne artikel på:

Om forfatteren

Jeff Rasmussen
Communications Officer

Hovedsageligt fokuseret på strategisk, ekstern kommunikation. Holder styr på Ubivox' LinkedIn-profil og marketingskampagner.

Yderligere spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Start livechat
Skriv e-mail