Videoer

Vi har lavet en række videoer der demonstrerer nogle af de oftest benyttede funktioner i Ubivox. Se dem her.

Ændre preheader i editoren

Guiden viser dig hvordan du ændrer din preheader.

Opsæt din egen indholdsskabelon

Guiden viser dig hvordan du kan oprette din egen indholdsskabelon, gemme og genbruge designet i skabelonen.

Lås bredden på en kolonne med transparente GIF'er

Denne guide viser dig hvordan du kan låse bredden i en kolonne med transperante GIF'er.

HTML-redigering i Ubivox

Denne guide uddyber hvordan du kan redigere i skabelonernes bagvedliggende HTML koder.

Vejledning til designere af nyhedsbreve

I Ubivox tilbyder vi, at vores kunder kan levere et design, som de ønsker implementeret som skabelon til vores editor. I denne guide vil vi fortælle om de begrænsninger, du som designer vil opleve, når du skal designe til e-mail-programmer frem for webbrowsere og trykkerier.