Arkiv på website - eksempel i PHP

Skrevet af Jeff Rasmussen. Sidst opdateret: fre., okt. 11, 2013

Din Ubivox-konto har en række feeds, som kan bruges til at trække data ud på dit website. Et af disse feeds indeholder arkiverede nyhedsbreve på en liste, og nedenfor finder du et eksempel på brugen af dette feed til at indsætte et arkiv på dit website.

<?php
// Ret disse konstanter, så de passer til din konto
define('URL', 'https://ubivox.clients.ubivox.com');
define('LISTID', '402');

$archive_url = URL.'/feeds/archived_deliveries_list/json/list_id='.LISTID.'/';

$json = file_get_contents($archive_url);
$newsletters = json_decode($json, true);

foreach ($newsletters as $newsletter) {
   print '<table width="100%>';
   print '<tr>';
   print '<td><a href="'.$newsletter['url'].'">'.utf8_decode($newsletter['subject']).'</a></td>';
   print '<td>'.date('d/m/Y', strtotime($newsletter['send_time'])).'</td>';
   print '</tr>';
   print '</table>';

Hvad nu?

Læs flere artikler om disse emner: Nyhedsbrev, Integration

Nøgleord

Se andre artikler med disse nøgleord:

Sprog

Se denne artikel på:

Om forfatteren

Jeff Rasmussen
Communications Officer

Hovedsageligt fokuseret på strategisk, ekstern kommunikation. Holder styr på Ubivox' LinkedIn-profil og marketingskampagner.

Yderligere spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Start livechat
Skriv e-mail

Get in touch if you want to try Ubivox -
send us an e-mail at support@ubivox.com.