Hvorfor vises mit nyhedsbrev ikke korrekt?

I visse tilfælde vises nyhedsbreve ikke korrekt i e-mail klienter. Dette skyldes at e-mail klienter hver især bruger forskellige 'set ups'. Denne guide uddyber hvorfor der er ikke er korrekt visning yderligere.

Din prøveudsendelse er sendt

Denne guide uddyber hvad der sker, når du sender en prøveudsendelse fra editoren.

Arkiv på website - eksempel i PHP

Denne guide viser dig hvordan du opsætter et arkiv over afsendte nyhedsbreve på dit website. Selve eksemplet er i PHP.

Indsæt dit eget frameldingslink

Denne guide viser dig hvordan du laver og indsætter dit eget frameldingslink i et nyhedsbrev.

Del dit nyhedsbrev - Facebook, Twitter, send-til-en-ven

Denne guide viser dig hvordan du opsætter dele funktionen i dine nyhedsbreve, således at modtagere kan dele dit nyhedsbrev med andre.

Prøvemodtagere og systembrugere - forskellene

Denne guide forklarer dig forskellen imellem en prøvemodtager og en systembruger

Videoer

Vi har lavet en række videoer der demonstrerer nogle af de oftest benyttede funktioner i Ubivox. Se dem her.

Distribuering af nyhedsbrev til flere lister

Sender du det samme nyhedsbrev til flere lister, kan du med få klik lave en distribuering, som håndterer processen for dig, og som oven i købet samler statistik for alle nyhedsbrevene i én overskuelig liste. Denne guide guider dig igennem processen og viser hvordan du gør det i praksis.

Optimer dit nyhedsbrev med fortællende engagement

Optimér dit nyhedsbrev med elementer af storytelling.

Ubivox Forløb, Autoresponder eller Dripcampaigns

Denne guide introducerer dig til opsætningen af Forløb, Autorespons og Dripcampaigns i Ubivox. Guiden gennemgår et praktisk eksempel for opsætningen af Forløb m.m. og kan således hjælpe dig igennem opsætningen.

Send nyhedsbrev til nye modtagere på liste

Denne guide viser hvordan du kan sende dit nyhedsbrev til nye modtagere på din liste.

Slet en kladde i Ubivox

Læs her hvordan du sletter en kladde i Ubivox

Integrer Ubivox med Sleeknote

Denne guide forklarer og eksemplificerer hvordan du integrerer Ubivox med Sleeknote, således dine tilmeldinger automatisk ryger ind på din liste i Ubivox.

Arkiver din liste

Guiden viser hvordan du nemt kan arkivere eller skjule lister fra interfacet og samle dem i et arkiv.

Indsæt video i nyhedsbrev

I denne guide kan du lære hvordan man opsætter video i sit nyhedsbrev.

Link til seneste arkiverede nyhedsbrev

Denne guide viser dig hvordan du kan linke til dit senest arkiverede nyhedsbrev i fremtidige nyhedsbreve eller lignende.

Kom godt i gang med Ubivox

Velkommen til Ubivox. Efter oprettelse er din konto klar til brug, men der er lige nogle indledende skridt du skal tage før du kan udsende dit første nyhedsbrev. Vi har, i følgende, skrevet de vigtigste punkter du skal følge for at komme bedst i gang med vores system.

Arkiv over dine nyhedsbreve

Denne guide viser dig hvordan du opsætter et nyhedsbrev arkiv, over tidligere afsendte nyhedsbreve, på din hjemmeside.

Litmus - Spamtest og visuel test i e-mail klienter

Denne guide eksemplificerer hvordan du opsætter en spamtest, samt hvordan du tester dit nyhedsbrevs udseende i e-mail klienter. Guiden forklarer samtidig hvad de forskellige funktioner du møder undervejs betyder.

Hvorfor får modtageren nyhedsbrevet flere gange?

Modtager en modtager nyhedsbrevet mere end én gang skyldes det at modtageren er tilmeldt via 2 eller flere e-mail adresser. Denne guider uddyber hvordan du løser problemet.

Hvorfor vises mine billeder ikke i Internet Explorer/Outlook?

Internet Explorer 8 og op understøtter ikke billeder gemt som CMYK. Hvis du i stedet gemmer dine billeder som RGB, vil de vises korrekt.

Brevfletning i Ubivox

I denne guide kan du lære at opsætte simpel brevfletning i dine nyhedsbreve.

Sådan kopierer du et nyhedsbrev

Lav en kopi af dit nyhedsbrev og send det til en anden liste. Du kan også genbruge designet og blot redigere indholdet og så sende det til den samme liste igen.

Ændring af afsender

Denne guide viser dig hvordan du ændrer din afsender adresse for dit nyhedsbrev. Samtidig giver den dig gode råd som er værd at overveje når, og hvis, du ændrer dine afsender adresse

Verified sender

Denne guide uddyber hvad det vil sige at være en Verified sender, samt processen for hvordan I bliver det.

Lås bredden på en kolonne med transparente GIF'er

Denne guide viser dig hvordan du kan låse bredden i en kolonne med transperante GIF'er.

Arkiver et nyhedsbrev

Guide til arkivering af nyhedsbrev, gør det muligt at dele på sociale medier.

Litmus - Header, preview og dets betydning for åbningsraten

Denne artikel uddyber hvad Litmus er, og hvordan du kan bruge det til din fordel.

Få tilmeldinger via Facebook

Denne guide viser dig hvordan du opsætter en tilmeldingsformular til dit nyhedsbrev på din Facebook side.

Sådan læser du statistikken for et nyhedsbrev

Ubivox opsamler detaljeret statistik for dit nyhedsbrev, så du efterfølgende kan analysere på resultatet af det konkrete nyhedsbrev og lære hvilken type indhold dine modtagere finder interessant. Denne guide uddyber de forskellige statistik funktioner.

QR koder i Ubivox

I ubivox kan du lave en QR kode der fungerer som tilmeldingsformular til dit nyhedsbrev. Guiden uddyber og viser dig hvordan du opretter en QR kode til din Ubivox liste i systemet.

Kan jeg få mit nyhedsbrev som PDF?

Du kan godt få en udgave af dit nyhedsbrev som PDF. Denne guide viser dig hvordan du gør.

Vejledning til designere af nyhedsbreve

I Ubivox tilbyder vi, at vores kunder kan levere et design, som de ønsker implementeret som skabelon til vores editor. I denne guide vil vi fortælle om de begrænsninger, du som designer vil opleve, når du skal designe til e-mail-programmer frem for webbrowsere og trykkerier.

Information om bounces

Denne guide uddyber hvad et bounce er og hvad det betyder for dig når du sender dine nyhedsbreve.

Avanceret billedredigering

Rediger dine billeder direkte i Ubivox. I denne guide viser vi dig kort hvordan du bruger vores billed editor til redigere med.

Planlagt forsendelse af nyhedsbrev

I Ubivox kan du planlægge tidspunktet for hvornår dit nyhedsbrev skal afsendes. Denne guide guider dig igennem processen og viser det igennem et praktisk eksempel.

Editoren i Ubivox

Denne guide giver en dybdegående indsigt i hvilke funktioner, der er i Ubivox' editor. Guiden uddyber alle funktionerne og viser hvordan de bruges.

Brevfletning i en URL eller en billedesti

Du kan godt brevflette i en URL eller en billedesti i Ubivox. Af tekniske årsager kan der dog ikke køres statisktik på disse. Denne guider uddyber og viser hvordan du gør det i praksis.

Lav arkiv på Pinterest

Sæt et nyhedsbrevsarkiv op på Pinterest

Formular, Javascript eller Flash-fil i nyhedsbrevet?

Det er desværre ikke muligt at indsætte en formular, et Javascript eller en Flash-fil i et nyhedsbrev, da de færreste e-mail programmer understøtter disse. I stedet kan man benytte Ubivox' dele funktion. Guiden her uddyber hvorfor det ikke er muligt, og linker samtidig til mere information om dele funktionen.