Generelt om splittesting

Denne guide introducerer split testing og hvad du kan bruge det til i praksis. Guiden viser samtidig opsætningsforløbet igennem et praktisk eksempel.

Hvordan segmentering kan bruges til intern og ekstern gruppering (case)

Denne guide uddyber og eksemplificerer hvordan du kan bruge datafelter til at segmentere imellem forskellige typer af modtagere.

Segmentering i Ubivox

I Ubivox kan du segmentere iblandt dine modtagere inden du sender et nyhedsbrev ud. Ønsker du kun at sende til modtagere i Odense, skal du sagtens gøre dette. Denne guide guider dig igennem processen.

Opret et nyt segment

Du kan hurtigt og nemt oprette nye segmenter af modtagere på din Ubivox-konto - send for eksempel til modtagere, der har købt et produkt i din webshop, eller har klikket på et link i dit nyhedsbrev.

Sådan splittester du i Ubivox

I Ubivox har du mulighed for let og sikkert at teste hvorvidt ændringer i dit emnefelt, design eller indhold kan øge din visnings- og klikrate. Denne guide guider dig igennem split testning og viser dig hvordan du selv kan gøre det.

Segmenter på tilmeldingsdato

Denne guide viser dig hvordan du kan segmentere nye og gamle modtagere ud fra tilmeldingsdato.